Συγκεκριμένα, το 2014 στη πόλη Ισφαχάν, η Marzieh δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα. Φυσικά αυτός ο δολοφόνος και δεν πιάστηκε και δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Αφότου προηγουμένως την είδε να οδηγεί αυτοκίνητο. Αλλά χωρίς να φοράει σωστά το κάλυμμα της κεφαλής της.

Η πανέμορφη γυναίκα ταλαιπωρήθηκε τόσα χρόνια με πλαστικές και άλλες επεμβάσεις. Αλλά όπως λέμε, τα σημάδια στη ψυχή της δεν θα φύγουν ποτέ. Όπως μου έλεγε φίλος με τον οποίο συζητούσαμε χθες την σχετική είδηση της αργής επανόδου της σε μια κανονικότητα. Γιατί, όπως αυτή ασκείται σε μερικά καθεστώτα, δεν είναι θρησκεία. Ψυχική ασθένεια είναι.

Εμείς, απλά και μόνο υποκλινόμαστε στην ομορφιά της. Που εξακολουθεί και λάμπει ατόφια.

πηγή, σχόλιο, φωτογραφία: http://filoftero.blogspot.com

Share.

About Author

Γεννημένος εν έτει 1969, στην Κέρκυρα, νησί ενός ανεκπλήρωτου νόστου. Επτάχρονος μετανάστης, εγκαταστάθηκε ακουσίως στην Πάτρα, διέπρεψε ως μαθητής Κλασσικού Λυκείου, και αποφοιτήσας, σπούδασε νεοελληνική Λογοτεχνία στα Ιωάννινα. Αγάπησε τα παιδιά των άλλων, μοιράστηκε μαζί τους την αγάπη της γλώσσας, και δεν έπαψε ν’ αναζητά όσους παρέμειναν παιδιά. Η ζωή του σχοινοβατεί ακατάπαυστα πάνω στο στίχο του Μίλτου Σαχτούρη: «Εγώ κληρονόμος πουλιών πρέπει έστω και με σπασμένα φτερά να πετάω».

Leave A Reply